Zoals u ongetwijfeld weet, besteden we op onze school heel nadrukkelijk aandacht aan Kerstmis. U bent van harte welkom op de kerstviering op donderdag 19 december a.s. Het thema van de kerstviering is dit jaar “Puur geluk”. Leerlingen en docenten zullen dit thema muzikaal, tekstueel en beeldend vormgeven. De kerstviering begint om 19.30 uur in de kantine van gebouw B.

Vrijdagmiddag 20 december is Rosmalen onderdeel van de route van de dj’s van 3FM, die voor Serious Request van Goes naar Groningen wandelen om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Op de Driesprong in Rosmalen organiseert onze school samen met verschillende andere Rosmalense partijen een muzikaal programma, waar we u allemaal van harte voor uitnodigen.

Oud-leerling Kris van Son zal met haar band het lied “Shot of love” spelen als de dj’s Eva Koreman en Frank van de Lende in Rosmalen zijn. We roepen iedereen op dit lied rond 15.30 uur mee te komen zingen op de Driesprong. Een link naar het lied vindt u hier: https://open.spotify.com/track/2yUCC2Gm3japIaAdX7hd2u?si=-unHhV1DS_-CYNfAUSfP0w

Diezelfde middag zullen de dj’s ook vier leerlingen van onze school gaan opsluiten in het Rosmalen RodeKruisHuis. Jippe, Mila, Tieme en Stephan zullen vanaf dat moment 48 uur radio gaan maken voor ROS-radio in het oude pand van de Rabobank (op de hoek van de Dorpsstraat en de Raadhuisstraat). Dit doen ze ook voor de actie van Serious Request, waarin het Rode Kruis de strijd aangaat tegen mensenhandel. Mocht u de actie willen steunen, dan kunt u dit doen via deze link: https://kominactie.npo3fm.nl/actie/rosmalenrodekruishuis

Zondagmiddag zullen de leerlingen worden bevrijd. Ook dit is een mooi moment om naar het centrum van Rosmalen te komen en te zien wat de leerlingen voor deze actie hebben opgehaald.