Voor iedere ouder is het een spannend moment als een kind naar het voortgezet onderwijs gaat. Je wilt natuurlijk dat jouw kind een diploma haalt waarmee het later kansrijk is bij vervolgopleidingen en op de arbeidsmarkt. Maar je zult het ook belangrijk vinden dat jouw kind terechtkomt in een veilige omgeving waar het met plezier naartoe gaat en waar ruimte is voor persoonlijke groei. De school is voor een kind toch een soort tweede thuis.

Open dag: belangrijke dag!

Aan de hand van het schooladvies dat je kind heeft gekregen op de basisschool, gaan jullie nu op zoek naar een fijne school. Met de informatie op deze website krijg je al een goed beeld van wat wij als Rodenborch-College te bieden hebben. Tijdens de open dag op 11 januari 2020 kunnen jullie sfeer komen proeven, kennismaken met de rector en de leerkrachten en al een beetje ervaren hoe er op onze school onderwijs wordt gegeven. Een belangrijke dag dus, zowel voor ouders als voor toekomstige leerlingen.

Een andere manier van kennismaken met ons is het volgen van proeflessen. Er zijn vijf dagen waarop de snuffelstages kunt doen.

Heeft je zoon/dochter de keuze al gemaakt en zoek je informatie over het bij ons aanmelden van je zoon/dochter dan is daar meer over te lezen bij de aanmeldprocedure.

TERUG naar groep 7/8