Doe mee met SHREK

 

Na het succes van “Oliver Twist”, “Aida”, “De klokkenluider van de Notre Dame” en “Pippin” gaan we dit schooljaar een geweldige uitdaging aan. In juni 2020 willen we de musical “Shrek, een duurzaam sprookje” opvoeren in Perron-3. Voor deze productie zijn we op zoek naar enthousiaste leerlingen, die voor en achter de schermen een bijdrage willen leveren.

 

“Shrek” brengt de geliefde personages uit de Dreamworks animatiefilm tot leven in een hilarische, spectaculaire en soms vertederende voorstelling, waarin de wereld van sprookjes op zijn kop gezet wordt. Het bijzondere wezen Shrek krijgt namelijk van de ene op de andere dag alle bekende sprookjesfiguren, ongewild en permanent, op bezoek in zijn moeras…

 

Het is een grote productie met veel spel- en zangrollen, dus we hebben veel leerlingen nodig: acteurs, zangers, dansers, orkestleden, decorbouwers, kleermakers en grimeurs. Heb je belangstelling, meld je dan nu aan!

 

Op vrijdag 23 augustus a.s. zal René van Gerven in de kantine van gebouw B om 15.30 uur de plannen voor deze voorstelling presenteren. Heb je interesse, kom dan vooral even langs. Als je niet kunt maar wel geïnteresseerd bent, mail dan even naar r.v.gerven@rodenborch.nl

Voor het orkest kun je contact opnemen met Marion Zwanenberg-Neefs, m.zwanenberg@rodenborch.nl

 

De (zang)audities zullen gehouden worden op 2, 4, 10 en 12 september van 14.30 uur tot 17.00 uur. Voor alle deelnemers is er daarnaast een dans- en spelauditie op vrijdag 13 september van 14.30 tot 16.30 uur. Inschrijven voor de auditie is mogelijk door je naam in te vullen op de lijst op de kamer van René van Gerven (vanaf 23 augustus).

 

Op woensdag 18 september maken we om 15.30 uur de rolverdeling bekend. Wij hopen op een grote belangstelling.