PERRON-3 is inmiddels al bijna 10 jaar lang het culturele station van Rosmalen. Dat vieren we op zaterdag 7 september met iedereen en voor iedereen in een soort UITmarkt, zowel in de middag als avond. Met diverse activiteiten op cultureel gebied (workshops, optredens van artiesten, bijzondere samenwerkingen en veel interactie) laten we zien dat PERRON-3 dé plek is waar iedereen uit Rosmalen kan bewonderen, verwonderen, iets kan leren en zich kan laten inspireren. De toegang is gratis. Zo zullen er bijvoorbeeld voorstellingen zijn van oud-leerlingen Suzanne van der Els (Antigone in Molenbeek) en Janneke Melis (I got a name, met muziek van René Vermaes).

Ook bij dit festival zijn er veel vrijwilligers nodig. We zouden het erg leuk vinden als het ons lukt om de bewoners van de Annenborch naar Perron-3 te brengen. We zijn daarom op zoek naar leerlingen die op 7 september rolstoelen willen duwen tussen Perron-3 en de Annenborch.

Verder zijn we op zoek naar leerlingen, die de gasten willen ontvangen of de weg willen wijzen. Vind je het leuk om kleine kinderen te schminken? Ook dat is mogelijk. Misschien heb je zelf nog leuke ideeën om die dag te laten horen of zien.