Bas van den Elzen is naast docent lichamelijke opvoeding op het Rodenborch-College buurtsportmedewerker bij de Sport Alliantie Rosmalen Nuland, Vinkel. In die hoedanigheid begeleidt hij stagiaires. Hij doet dit zo goed, dat hij daar een pluim voor heeft ontvangen. Hieronder het juryrapport.

Vandaag heb je de SBB pluim ontvangen als waardering voor je bijzondere inzet voor het MBO onderwijs. Je valt op door je bevlogenheid het beste uit stagiaires te halen maar ook de wijze waarop je de samenwerking met de school zoekt wordt zeer gewaardeerd.

Bas is een persoon die in alles wat hij doet deskundigheid uitstraalt. Hij weet veel en neemt onze studenten daarin mee. Niet alleen weet hij hoe hij dit moet overbrengen, het is ook hoe hij zelf werkzaam is. Organiseren is misschien wel zijn grootste talent naast het overdragen van zijn manier van werken. Tactvol, betekenis verlenend, punctueel, met overzicht op inhoud en persoon zijn een aantal woorden die Bas perfect omschrijven als begeleider en werknemer. Hij heeft kwaliteit, maar is het ook. Dit hoor ik vooral van de mensen vanuit de opleiding die in aanraking komen met Bas en het is wat ikzelf ook ervaar als we gesprekken hebben. We zien graag meerdere van deze begeleiders..

Wilger Tijssen Sportacademie