Door Suzanne van der Els

Afgelopen weekend (23 t/m 25 september) heb ik mogen optreden op het Hippe Happen Festival in Rosmalen. Dit is een foodtruck festival aan het strandje van de Groote Wielen. Ik heb in totaal zes optredens mogen verzorgen, vier keer solo en twee keer met mijn musicalgroep 2-stage. De solo-optredens waren elk 20 minuten, dit betekent 6 liedjes per keer. Ik heb liedjes gezongen van o.a. Caro Emerald, Amy Winehouse en Ed Sheeran.

De optredens van 2-stage waren een voorproefje van de musical ‘All Shook up’ die we dit jaar opvoeren van 13 t/m 16 oktober in Perron-3. De musical heeft een beetje een Grease stijl, en is met allerlei bekende nummers van Elvis Presley, gespeeld door een live band. Kaartjes voor deze musical zijn te koop via Perron-3. Dit jaar was mijn tweede jaar dat ik mocht optreden en ook de tweede editie van het Hippe Happen Festival. Ik heb weer een hoop ervaring opgedaan en vond het erg leuk om te doen!
suzanne_van_der_els_op_hippe_happen_festival1 suzanne_van_der_els_op_hippe_happen_festival2 suzanne_van_der_els_op_hippe_happen_festival3